Vacatures
Kenbri en het coronavirus.jpg 18/03/2020

Kenbri en het coronavirus

Incidentbestrijding vraagt om opperste paraatheid, 24 uur per dag. Ook in deze moeilijke en onzekere tijd van het coronavirus. Binnen Kenbri doen we er alles aan om onze klanten optimaal te blijven ondersteunen. Uiteraard staat daarbij de gezondheid van onze medewerkers, klanten en overige relaties voorop.

 

Om de continuïteit van onze dienstverlening zo goed mogelijk te waarborgen hebben wij een aantal maatregelen genomen. In de eerste plaats volgen wij de voorschriften van de overheid en het RIVM. Daarnaast hebben wij de bezetting op onze kantoren geminimaliseerd en werken onze medewerkers zoveel mogelijk vanuit huis. Monteurs en service medewerkers in onze werkplaatsen en op klantlocaties werken in gescheiden teams. Daarbij worden alle regels rondom hygiëne en fysieke afstand in acht genomen.

 

Bereikbaarheid

Bezoek op onze vestigingen beperken wij tot strikt noodzakelijk. Verder zijn onze accountmanagers volledig bereikbaar. Dit kan op verschillende manieren: telefonisch, per e-mail, maar ook met een videocall. Daarnaast is ons volledige aanbod producten en diensten te vinden op onze website.

 

Wij staan voor u klaar en zijn u graag van dienst!

GA TERUG
Neem direct contact op

Meer weten over Kenbri en onze producten en diensten?

 

Bel ons! Telefoonnummer: 0187 49 35 88

 

Of laat ons contact opnemen