Vacatures
Rosenbauer_Concept Fire Truck.jpg 10/01/2020

Kenbri Fire Fighting neemt DRV Groep over

Kenbri Fire Fighting, totaalleverancier op gebied van brandbestrijding, heeft met Pon een akkoord bereikt over de overname van DRV Groep B.V. uit Hoogeveen.

 

Met ingang van 1 januari 2020 is DRV Groep een dochteronderneming van Kenbri Fire Fighting. Daarnaast heeft Kenbri ook overeenstemming bereikt met Rosenbauer en Weber Rescue over de overname van hun dealerschappen voor de Nederlandse markt.

 

Het Oostenrijkse Rosenbauer is ‘s werelds toonaangevende fabrikant van brandweervoertuigen en leidend op het gebied van innovatie. Het Duitse Weber Rescue is een wereldwijd leidende fabrikant van redgereedschappen.

 

“Door de overname van DRV Groep en de dealerschappen met Rosenbauer en Weber Rescue kunnen wij als Kenbri onze klanten nog beter van dienst zijn”, zegt Edwin Hobbel, directeur van Kenbri Fire Fighting. “Het zorgt voor een verrijking van ons productportfolio en de uitbreiding naar een landelijk dekkend servicenetwerk.”

 

Kenbri Fire Fighting is een echt familiebedrijf en sinds de jaren ‘80 specialist op het gebied van brandbestrijding. Met meer dan 180 medewerkers en vanuit 3 vestigingen bedient Kenbri veiligheidsregio’s, industrie, defensie, luchthavens en de offshore sector.

 

DRV (Dutch Rescue Vehicles) is, evenals Kenbri, een onderneming met een rijke historie in de Nederlandse brandweermarkt. DRV heeft zich de afgelopen jaren met name succesvol gericht op haar dealerschap van Rosenbauer.

GA TERUG
Neem direct contact op

Meer weten over Kenbri en onze producten en diensten?

 

Bel ons! Telefoonnummer: 0187 49 35 88

 

Of laat ons contact opnemen