Vacatures
TS_EPZ_01.jpg 24/09/2020

Nieuwe tankautospuit voor bedrijfsbrandweer EPZ

Donderdag 17 september hebben wij een tankautospuit overhandigd aan de bedrijfsbrandweer van de EPZ in Borssele. Plantmanager Marco Muilenburg nam de sleutels van het voertuig in ontvangst van Yul Binken, accountmanager voertuigen bij Kenbri.

 

Het voertuig is gebouwd op een DAF chassis met 4x2 aandrijving, 280 pk vermogen en een volautomatische versnellingsbak. De  opbouw met geïntegreerde manschappencabine biedt plaats aan maximaal 7 personen. Het voertuig heeft 2 tanks: een watertank van 2.200 liter en een SVM-tank van 200 liter.

 

Bedrijfsbrandweer EPZ

EPZ (Elektriciteits-Produktiemaatschappij Zuid-Nederland) is de grootste elektriciteitsproducent van Zeeland. Naast de enige kerncentrale van Nederland exploiteren zij ook een windpark. Veiligheid is daarbij voor EPZ een zeer belangrijk thema. Ze beschikken over een professionele bedrijfsbrandweer-organisatie en brandpreventie en -bestrijding maken deel uit van een permanente verbetercyclus.


EPZ brandweer bevelvoerder Tom Steurrijs over de nieuwe tankautospuit: “De TS is een type voertuig dat de brandweer inzet als basisvoertuig. Zo is er onder meer een watertank, een hoge- en lagedrukbrandbluspomp en zijn er hulpmiddelen om met schuim te kunnen blussen aanwezig. Het voertuig is verder voorzien van diverse persoonlijke veiligheidsmiddelen en incidentbestrijdingsmiddelen waaronder adembeschermingstoestellen, zaklampen, valbeveiliging, gereedschappen, reddingsmiddelen en watervoerende armaturen. Hiermee is de bedrijfsbrandweer van EPZ voorzien van een functioneel en taakgericht  brandbestrijdingsvoertuig wat naast brand en ongevalsbestrijding ook inzetbaar is voor accident management scenario’s.”

 

Foto's

Bekijk hieronder een aantal foto's van de overdracht. De foto's zijn gemaakt door Marco Dirksen (EPZ).

 

  • slide
  • slide
  • slide

 

Korte levertijd en aantrekkelijke prijsstelling

Een doorslaggevende factor voor EPZ om het voertuig bij Kenbri in opdracht te geven was de korte levertijd van de tankautospuit in combinatie met een aantrekkelijke prijsstelling.

 

Wij hebben op dit moment nog één soortgelijk voertuig op voorraad. Voor potentiele opdrachtgevers is het goed om te weten dat wij het voertuig nieuw kunnen opbouwen en afleveren in circa 10 weken.

 

Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op, we maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

 

Bel 0187-49 35 88 of vul het contactformulier in.

GA TERUG
Neem direct contact op

Meer weten over Kenbri en onze producten en diensten?

 

Bel ons! Telefoonnummer: 0187 49 35 88

 

Of laat ons contact opnemen