Vacatures
Overdracht TS VRZHZ_1.jpg 15/09/2020

Overdracht tankautospuit aan Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid

Dinsdag 15 september vond de officiële overdracht plaats van de eerste nieuwe tankautospuit van Brandweer Zuid-Holland Zuid. Cees van Andel, projectleider nieuwe tankautospuiten van Veiligheidsregio ZHZ, ontving de sleutels van het blusvoertuig uit handen van Remco Niks, sales director bij Kenbri Fire Fighting.

 

Over de nieuwe tankautospuit van Brandweer Zuid-Holland Zuid is uitvoerig nagedacht. Tankautospuiten worden intensief gebruikt. Projectleider Cees van Andel zegt hierover: "Dit betekent dat we behoefte hebben aan betrouwbare en robuuste voertuigen, met bewezen technologieën waardoor hoge inzetbaarheid kan worden gewaarborgd. Samen met onze brandweermensen hebben we hun wensen en eisen in kaart gebracht en is het hele traject doorlopen."

 

Kenbri levert een toekomstproof blusvoertuig, met een Rosenbauer opbouw op een MAN chassis, dat 24/7 inzetbaar is voor de brandbestrijding en hulpverlening. Na de overdracht en presentatie  van de nieuwe tankautospuit kon het bureau Vakbekwaamheid het voertuig als eerste in gebruik nemen. Zij gebruiken het voertuig voor de opleiding en training van het brandweerpersoneel.

 

Kenbri levert in totaal 20 tankautospuiten over een periode van 4 jaar aan de VRZHZ. De voertuigen worden gefaseerd uitgegeven in Zuid-Holland Zuid.

 

Rosenbauer logo.jpg

 

Foto's

Bekijk hieronder een aantal foto's van de overdracht. De foto's zijn gemaakt door Veiligheidsregio ZHZ.

 

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

 

Meer weten?

Wil je meer weten over dit project of heb je vragen over de diverse brandweervoertuigen die Kenbri kan leveren? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs vertellen er graag meer over.

 

Bel 0187-49 35 88 of vul het contactformulier in.

GA TERUG
Neem direct contact op

Meer weten over Kenbri en onze producten en diensten?

 

Bel ons! Telefoonnummer: 0187 49 35 88

 

Of laat ons contact opnemen