Vacatures
Rosenbauer_Gezichtsbeschermer.jpg 15/04/2020

Nieuwe Rosenbauer gezichtsbeschermer

Rosenbauer heeft een gezichtsbeschermer ontwikkeld waarmee mensen die, ook in coronatijd, vaak nauwer contact hebben met andere mensen, zichzelf beter kunnen beschermen. Denk bijvoorbeeld aan medewerkers van hulpdiensten, zorginstellingen, supermarkten, bezorgdiensten, etc.

 

  • Snel en eenvoudig aanpasbaar voor iedere hoofdmaat

  • Geschikt voor brildragers

  • Gemakkelijk schoon te maken en te desinfecteren

 

Rosenbauer logo

 

Veilig en eenvoudig aanpasbaar

Voor de nieuwe gezichtsbeschermer zijn bewezen componenten van de HEROS-titan brandweerhelm gebruikt. Met name het helmdraagsysteem is hierop aangepast. Het kan snel en herhaaldelijk zonder gereedschap worden aangepast aan de individuele vorm van het hoofd. Hierdoor zit de Rosenbauer gezichtsbescherming optimaal en glijdt het niet weg.  De hoofdhouder is verstelbaar met een draaiknop. Deze handeling kan ook eenvoudig met handschoenen aan worden uitgevoerd.

 

Het grote vizier bedekt het hele gezicht van het voorhoofd tot de kin en is zo gevormd dat ook brildragers de Rosenbauer gezichtsbescherming goed kunnen gebruiken. De complete unit kan eenvoudig worden gereinigd en gedesinfecteerd. Het vizier wordt op de hoofdhouder geklemd en kan op elk moment worden verwijderd.

 

Goede ventilatie

Een ander voordeel is de goede ventilatie van de hoofdhouder. Hierdoor is het mogelijk om de beschermer langere tijd te dragen. Om te voorkomen dat de binnenkant van het vizier beslaat, wordt aanbevolen om voor gebruik een anticondensmiddel aan te brengen.

 

Meer weten of direct bestellen?

Wilt u meer weten over de Rosenbauer gezichtsbeschermer? Neem dan contact met ons op. Bel 0187-49 35 88 of vul het contactformulier in.

 

Direct bestellen kan hier in onze webshop!

 

GA TERUG
Neem direct contact op

Meer weten over Kenbri en onze producten en diensten?

 

Bel ons! Telefoonnummer: 0187 49 35 88

 

Of laat ons contact opnemen