Vacatures
Fireman Dakarteam_truck_1200x800.jpg 08/12/2020

Trotse sponsor Firemen Dakarteam 2021

Ook in 2021 is Kenbri de trotse hoofdsponsor van het Firemen Dakarteam. Met hun nieuwe IVECO Powerstar nemen zij van 3 t/m 15 januari a.s. weer deel aan de beroemde Dakar Rally, die net als vorig jaar wordt gehouden in Saoedi-Arabië. 

 

Vlammende partners

Eigenaar, team captain en chauffeur van het Firemen Dakarteam is Richard de Groot. Hij maakte zelf 14 jaar deel uit van de vrijwillige brandweer in Hillegom. Over de samenwerking met Kenbri Fire Fighting zegt hij: "We zijn super trots en blij dat Kenbri en het Firemen Dakarteam ook dit jaar weer de handen ineengeslagen hebben. Het zijn natuurlijk rare tijden en daarom is het des te belangrijker dat je elkaar juist nu blijft steunen; daar ben je partners voor. Kenbri en het Firemen Dakarteam is een match made in heaven. Ook dit jaar kan je niet om onze samenwerking heen. Onze nieuwe IVECO Powerstar is weer rood, vlammend en ondergedompeld in de Kenbri look and feel."

 

Veilige vooruitgang

"Het is natuurlijk altijd gevaarlijk je over verwachtingen uit te laten, zeker bij een Dakar Rally," vertelt De Groot over de ambitie en prognose van het Firemen team voor de 43e editie van de Dakar Rally. "Achter iedere steen kan je Waterloo verschijnen, letterlijk. Onze nieuwe trailer, onze nieuwe 8x8 service truck, onze doorontwikkelde hospitality truck en – last but not least – de IVECO Powertstar. Mark Laan als de nieuwe navigator, onze marketing en mediaman Remco die dit jaar ook meegaat. Iedere beslissing die we maken is gebaseerd op veilige vooruitgang. Als je meedoet aan dit 'spelletje' is stilstand achteruitgang, net zoals in de commerciële wereld. We blijven volhouden dat de top 10 om de hoek ligt. Dat hebben we vorig jaar natuurlijk al bewezen met een 4e tijd tijdens een special en 2e Nederlandse truck team overall. We zullen het niet van de daken schreeuwen, dat zit niet in ons karakter, maar als een duveltje uit een doosje zullen we onze concurrentie verrassen. Eén van onze teammotto’s is: winnen doe je tussen je oren. En dat is nergens minder waar als bij ’s werelds zwaarste 12-daagse rally evenement: de Dakar Rally."

 

 

Foto's

Bekijk hieronder een aantal foto's van de nieuwe race truck, service truck en hospitality truck van het Firemen team.

 

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

 

Stay safe

Als trotse sponsor wensen wij het complete Fireman team natuurlijk heel veel succes bij de laatste voorbereidingen en tijdens de Dakar Rally.

 

Stay safe Firemen!

GA TERUG
Neem direct contact op

Meer weten over Kenbri en onze producten en diensten?

 

Bel ons! Telefoonnummer: 0187 49 35 88

 

Of laat ons contact opnemen