Vacatures
Weber Rescue_E-FORCE3.jpg 08/05/2020

Weber Rescue E-FORCE3

Weber Rescue Systems introduceert een nieuwe generatie accu-aangedreven redgereedschap: de E-FORCE3 serie.

 

Nieuwe technieken en geoptimaliseerde veiligheidssystemen in voertuigen verbeteren de bescherming van de inzittenden, maar vormen voor reddingswerkers wel continu nieuwe uitdagingen. Weber Rescue houdt hier rekening mee en ontwikkelt krachtige reddingsgereedschappen voor nagenoeg elk scenario. In de afgelopen jaren lag het zwaartepunt in de nieuwe ontwikkeling op de accu-aangedreven en flexibele apparatuur van de E-FORCE serie.

 

Verbeteringen

 

De twee belangrijkste verbeteringen in deze nieuwe serie redgereedschap zijn de nieuwe aandrijving met schakeltechnologie en een scheidingspunt voor het ombouwen van slanggebonden naar batterijgevoede reddingsapparatuur.

 

Dankzij de nieuw ontwikkelde schakelklep staat het reddingsapparaat altijd in het maximaal haalbare snelheidsbereik - vergelijkbaar met een automatische transmissie die altijd in de optimale versnelling schakelt. Dit verhoogt de werksnelheid met minstens 25%. Afhankelijk van de toepassing is het apparaat zelfs aanzienlijk sneller. Naast de nieuwe omschakelklep is de basissnelheid van de nieuwe E-FORCE apparaten aanzienlijk verhoogd.

 

De nieuwe generatie slanggebonden scharen, spreiders en combitools van Weber Rescue Systems kan via een gestandaardiseerd scheidingspunt worden omgebouwd tot E-FORCE accu-apparaten. Hierdoor krijg je meer flexibiliteit in de aankoopbeslissing. Dat betekent: koop vandaag nog een slanggebonden apparaat en stap morgen over op batterijtechnologie! Het ombouwen moet  uitgevoerd worden in een door Weber Rescue gecertificeerde werkplaats. Kenbri kan dit voor u verzorgen.

 

Verdere verbeteringen van de E-FORCE serie zijn:

 

  • De 360​​° draaibare en opvouwbare handgreep van glasvezelversterkt kunststof vereist minimale ruimte, zowel tijdens het gebruik als bij de opslag.

  • De handgreep, met een geoptimaliseerd gripoppervlak, beschermt bovendien de bediener tegen elektrische schokken tot 1.000 Volt.

  • De extra LED-verlichting aan de voor- en achterzijde zorgt voor een gelijkmatige verlichting van het werkgebied.

  • Alle bedieningselementen van de gereedschappen zijn rood gemarkeerd en daardoor zeer goed herkenbaar.

  • De nieuwe schaar en spreiders van de E-FORCE-serie worden aangevuld met een breed scala aan accessoires. De beproefde 28-volt accu past ook op de uitgebreide serie MILWAUKEE elektrische gereedschappen. Sabel, cirkel- en decoupeerzagen, klopboormachines en schroevendraaiers en ander draadloos gereedschap kunnen ermee worden bediend.

 

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Weber Rescue dealer

Kenbri is exclusief dealer voor Weber Rescue Systems in Nederland. Heeft u vragen over de nieuwe E-FORCE serie of andere redgereedschappen van Weber Rescue? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een demonstratie! Eén van onze specialisten helpt u graag.

 

GA TERUG
Neem direct contact op

Meer weten over Kenbri en onze producten en diensten?

 

Bel ons! Telefoonnummer: 0187 49 35 88

 

Of laat ons contact opnemen