Vacatures

Verhuur

Wij hebben diverse tankautospuiten voor de verhuur beschikbaar. Ze zijn allen voorzien van een BiZa-bepakking voor brandbestrijding en kunnen zodoende direct worden ingezet als eerste uitrukvoertuig. Desgewenst kunnen ze worden geleverd met licht hulpverleningsgereedschap, ademluchtapparatuur of zonder bepakking. Wij verhuren tevens HV voertuigen, schuimblusvoertuigen, haakarmvoertuigen, transportvoertuigen, OVD voertuigen en MSA’s. 

header_BNTZ01_driekwart_links_voor.jpg

Tankautospuiten

Wij hebben diverse tankautospuiten voor de verhuur beschikbaar. Ze zijn allen voorzien van een BiZa-bepakking voor brandbestrijding en kunnen zodoende direct worden ingezet als eerste uitrukvoertuig.

Lees meer
header_BDBJ13_driekwart_linksvoor.jpg

HV-voertuigen

Wij hebben diverse hv voertuigen voor de verhuur beschikbaar. Ze zijn allen voorzien van een BiZa-bepakking voor brandbestrijding en kunnen zodoende direct worden ingezet als eerste uitrukvoertuig.

Lees meer
header_VS67RN_driekwart_links_voor.jpg

Industriële voertuigen

Wij hebben diverse industriële schuimblusvoertuigen voor de verhuur beschikbaar. Ze zijn allen voorzien van een groot vermogen pomp voor brandbestrijding en kunnen zodoende direct worden ingezet als eerste uitrukvoertuig.

Lees meer
header_MAC06_1_driekwart_links_voor.jpg

Crashtenders

Wij hebben diverse crashtenders voor de verhuur beschikbaar. In te zetten als ARFF voertuig of industrieel schuimblusvoertuig.

Lees meer
header_592_driekwart_links_voor.jpg

Hoogwerkers / Autoladders

Wij hebben diverse hoogwerkers/autoladders voor de verhuur beschikbaar.

Lees meer
563_haakarm.jpg

Haakarmvoertuigen

Wij hebben diverse haakarmvoertuigen voor de verhuur beschikbaar.

Lees meer
573_iveco_logistiek.jpg

Logistieke voertuigen

Wij hebben diverse logistieke voertuigen voor de verhuur beschikbaar.

Lees meer