verhuur_hero.jpg

Verhuur

Wij hebben diverse tankautospuiten voor de verhuur beschikbaar. Ze zijn allen voorzien van een BiZa-bepakking voor brandbestrijding en kunnen zodoende direct worden ingezet als eerste uitrukvoertuig. Desgewenst kunnen ze worden geleverd met licht hulpverleningsgereedschap, ademluchtapparatuur of zonder bepakking. Wij verhuren tevens HV voertuigen, schuimblusvoertuigen, haakarmvoertuigen, transportvoertuigen, OVD voertuigen en MSA’s. 

578.jpg

Tankautospuiten

Wij hebben diverse tankautospuiten voor de verhuur beschikbaar. Ze zijn allen voorzien van een BiZa-bepakking voor brandbestrijding en kunnen zodoende direct worden ingezet als eerste uitrukvoertuig.

Lees meer
503.jpg

HV-voertuigen

Wij hebben diverse hv voertuigen voor de verhuur beschikbaar. Ze zijn allen voorzien van een BiZa-bepakking voor brandbestrijding en kunnen zodoende direct worden ingezet als eerste uitrukvoertuig.

Lees meer
511.jpg

Schuimblusvoertuigen

Wij hebben diverse schuimblusvoertuigen voor de verhuur beschikbaar. Ze zijn allen voorzien van een groot vermogen pomp voor brandbestrijding en kunnen zodoende direct worden ingezet als eerste uitrukvoertuig.

Lees meer
767.jpg

WO voertuigen

Wij hebben diverse WO voertuigen voor de verhuur beschikbaar. Ze zijn allen voorzien van een redmiddelen en componenten voor ademlucht en kunnen zodoende direct worden ingezet als eerste uitrukvoertuig.

Lees meer
516.jpg

Crashtenders

Wij hebben diverse crashtenders voor de verhuur beschikbaar. In te zetten als ARFF voertuig of industrieel schuimblusvoertuig.

Lees meer
575.jpg

Hoogwerkers

Wij hebben diverse hoogwerkers voor de verhuur beschikbaar.

Lees meer
576.jpg

Haakarmvoertuigen

Wij hebben diverse haakarmvoertuigen voor de verhuur beschikbaar.

Lees meer
573.jpg

Logistieke voertuigen

Wij hebben diverse logistieke voertuigen voor de verhuur beschikbaar.

Lees meer