verhuur_hero.jpg

Verhuur

Wij hebben diverse tankautospuiten voor de verhuur beschikbaar. Ze zijn allen voorzien van een BiZa-bepakking voor brandbestrijding en kunnen zodoende direct worden ingezet als eerste uitrukvoertuig. Desgewenst kunnen ze worden geleverd met licht hulpverleningsgereedschap, ademluchtapparatuur of zonder bepakking. Wij verhuren tevens HV voertuigen, schuimblusvoertuigen, haakarmvoertuigen, transportvoertuigen, OVD voertuigen en MSA’s. 

header_BNTZ01_driekwart_links_voor.jpg

Tankautospuiten

Wij hebben diverse tankautospuiten voor de verhuur beschikbaar. Ze zijn allen voorzien van een BiZa-bepakking voor brandbestrijding en kunnen zodoende direct worden ingezet als eerste uitrukvoertuig.

Lees meer
header_BDBJ13_driekwart_linksvoor.jpg

HV-voertuigen

Wij hebben diverse hv voertuigen voor de verhuur beschikbaar. Ze zijn allen voorzien van een BiZa-bepakking voor brandbestrijding en kunnen zodoende direct worden ingezet als eerste uitrukvoertuig.

Lees meer
header_VS67RN_driekwart_links_voor.jpg

Industriƫle voertuigen

Wij hebben diverse industriƫle schuimblusvoertuigen voor de verhuur beschikbaar. Ze zijn allen voorzien van een groot vermogen pomp voor brandbestrijding en kunnen zodoende direct worden ingezet als eerste uitrukvoertuig.

Lees meer
header_MAC06_1_driekwart_links_voor.jpg

Crashtenders

Wij hebben diverse crashtenders voor de verhuur beschikbaar. In te zetten als ARFF voertuig of industrieel schuimblusvoertuig.

Lees meer
header_BJSF89_driekwart_links_voor.jpg

Hoogwerkers

Wij hebben diverse hoogwerkers voor de verhuur beschikbaar.

Lees meer
header_VX83NN_driekwart_links_voor_bak.jpg

Haakarmvoertuigen

Wij hebben diverse haakarmvoertuigen voor de verhuur beschikbaar.

Lees meer
573.jpg

Logistieke voertuigen

Wij hebben diverse logistieke voertuigen voor de verhuur beschikbaar.

Lees meer