Aanvulling op ons aanbod PBM's

11/10/2016
aanvulling op ons aanbod pbms

Met de introductie van de nieuwe lijn blushandschoenen van Granqvists en de bluslaarzen van Jolly biedt Kenbri persoonlijke beschermingsmiddelen die niet alleen op het gebied van veiligheid en hygiëne bovenaan de ladder staan. Het draagcomfort van deze handschoenen en laarzen is ook uitermate goed.

Granqvists slaagt er in een handschoen te ontwerpen die voldoet aan de hoogst gestelde eisen op het gebied van mechanische en thermische bescherming. Door toepassing van een waterdicht maar ademend membraan beschermt de handschoen tegen indringen van vocht, vuil, bloed en bacteriën. De handschoenen bieden een zeer hoge mate van comfort en behendigheid en gevoel in de vingers. Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap, en gun uw handen Granqvists!

Ook bij de keuze voor bluslaarzen bestaan er verschillende invalshoeken bij het maken van een keuze. Vooropgesteld is natuurlijk dat de laars aan alle technisch gestelde eisen voldoet, maar ook hier is Kenbri van mening dat draagcomfort uiteindelijk bepalend is voor de algehele tevredenheid over het schoeisel. Om die reden zijn we dan ook blij u te mogen voorstellen aan een nieuw merk dat wij aan ons assortiment hebben toegevoegd: “Jolly bluslaarzen”. Jolly slaagt er in een laars te ontwerpen die aanvoelt als een sportschoen en ook de hoogst mogelijke bescherming biedt in de zwaarste omstandigheden.

GA TERUG