Afnametest Big Flow systeem

02/05/2016
afnametest big flow systeem

Kenbri heeft in januari samen met haar lokale partner Consillium, twee Big Flow systemen succesvol opgeleverd bij Takreer. Takreer is een onderdeel van Abu Dhabi National Oil Company (ADNOC) in Sharjah (Verenigde Arabische Emiraten).

De Kenbri Big Flow blussystemen kenmerken zich door de opbrengst van grote hoeveelheden blusschuim. Hiermee kan effectief het hoofd geboden worden aan branden in opslagtanks met grote oppervlakte. De systemen zijn volledig mobiel. Zij zijn eenvoudig op te zetten en te bedienen. Snel inzetbaar voor gebruik op elke gewenste locatie. Het systeem is gebouwd om langdurig ingezet te kunnen worden.

Alle onderdelen van het systeem zijn volledig getest en gedemonstreerd. Gedurende 10 dagen zijn de beide sets volledig opgebouwd. Alle geleverde 8 inch slangen (in totaal ruim 2 km) zijn uitgereden. De test met schuim op maximale capaciteit gaf een spectaculair beeld. De tank (met een hoogte van 22 m en een diameter van 40 m) kan hiermee effectief beschermd worden. 

De Kenbri Big Flow blussystemen zijn verkrijgbaar tot een capaciteit van 50.000 liter per minuut. Bekijk hier ons aanbod.

GA TERUG