Vacatures
interschutz.jpg 01/11/2021

Gaat u met ons mee naar de INTERSCHUTZ?

Drie dagen geheel verzorgd naar het grootste brandweerevenement ter wereld

 

Na twee jaar te zijn uitgesteld, ziet het er nu naar uit dat de INTERSCHUTZ in 2022 eindelijk door zal gaan.

De INTERSCHUTZ, de internationale beurs voor hulpdiensten, brand- en rampenbestrijding en veiligheid, vindt in 2022 plaats van maandag 20 juni t/m zaterdag 25 juni in Hannover. Op de INTERSCHUTZ, die slechts één keer in de 5 jaar wordt gehouden, toont de wereldindustrie de nieuwste technologie, trends en dienstverlening op het gebied van preventie, hulpdiensten, beveiliging, verdediging en organisatie. De laatste editie in 2015 was een doorslaand succes. Met meer dan 150.000 bezoekers en 1.500 exposanten uit meer dan 50 landen brak het alle voorgaande records. De INTERSCHUTZ wordt niet voor niets gezien als dé toonaangevende internationale beurs voor civiele veiligheid.

 

Kenbri maakt het voor u mogelijk om comfortabel en geheel verzorgd de INTERSCHUTZ te bezoeken. Speciaal voor onze relaties hebben wij daarvoor een aantal hotelkamers gereserveerd in het Schönau hotel in de plaats Peine. Wij verzorgen daarbij het vervoer ’s ochtends naar de INTERSCHUTZ en ’s avonds terug naar het hotel.

 

Hotel 

Het Schönau hotel heeft een aangename ambiance. Alle kamers zijn ruim, sfeervol ingericht en o.a. voorzien van een eigen badkamer, WIFI, flatscreen TV en een Minibar. Het hotel beschikt over een goed restaurant en een gezellige bar. Buiten bevindt zich een sfeervol terras. Uw auto kunt u gratis parkeren bij het hotel.

 

hotel_interschutz.jpg

 

Compleet arrangement

Kenbri biedt u een INTERSCHUTZ all-inclusive arrangement aan voor € 499,- pp excl. B.T.W.  Een bijzonder compleet arrangement dat bestaat uit:
 

 • 2 overnachtingen (inclusief een uitgebreid ontbijt-buffet) in een 1-persoonskamer in het Schönau hotel 
  Keuze uit 3 opties:
    - Optie 1: 19 - 21 juni
    - Optie 2: 21 - 23 juni  VOL
    - Optie 3: 23 - 25 juni

 • 2 x diner in het restaurant van het hotel

 • Drankjes ’s avonds in de hotelbar

 • Toegangskaart voor een bezoek aan de INTERSCHUTZ

 • Vervoer van het hotel naar de INTERSCHUTZ en vice versa


Er bestaat tevens een mogelijkheid voor het boeken van een 2-persoonskamer. De prijs voor het INTERSCHUTZ all-inclusive arrangement bedraagt dan € 399,- pp excl. B.T.W.
 

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden?  Download de brochure voor meer informatie. Of neem contact op met uw contactpersoon bij Kenbri of met de marketingafdeling op 0187-49 35 88 of per mail info@kenbri.nl.

Download brochure

Direct inschrijven kan natuurlijk ook. Klik dan op de button hieronder.

Direct inschrijven

Coronamaatregelen

Houdt u rekening met de coronaregels in Duitsland? Download hiervoor de Reisapp van de Rijksoverheid. Hiermee heeft u betrouwbare reisinformatie bij de hand.

GA TERUG