Vacatures
VHRHM.jpg 09/01/2024

Veiligheidsregio Hollands Midden sluit 15-jarig onderhoudscontract af met Kenbri.

In december 2020 ontving Kenbri de gunning voor de levering van 45 nieuwe Rosenbauer – ET (Efficiënt Technology) tankautospuiten voor de Veiligheidsregio Hollands Midden. De oplevering van deze voertuigen is in 2022 door Kenbri opgestart en in volle gang. Van de 45 voertuigen zijn er inmiddels 28 opgeleverd. De planning is dat medio 2024 het laatste voertuig uit deze mantel wordt opgeleverd. 

 

De opdracht is eind december 2023 uitgebreid met een 15-jarig onderhoudscontract voor de gehele mantel. Een samenwerking tussen Scania Hoogvliet, Kenbri en de Veiligheidsregio Hollands Midden. Lenny van Klinken, service coördinator bij Kenbri: “Het was een uitdagend traject maar uiteindelijk zijn alle partijen er naar volle tevredenheid uitgekomen. Het contract is aangeboden vanuit onze afdeling Brandweer Service.”


Bijzonder aan dit onderhoudscontract is dat, afgezien de bepakking, alle 45 voertuigen volledig zullen worden onderhouden waardoor de inzetbaarheid, onderhoud en kwaliteit van de voertuigen optimaal blijft gewaarborgd. Binnen het contract is niet alleen het preventief en correctief onderhoud (storing / defecten) opgenomen, maar ook schade en onderhoud aan de Rosenbauer opbouw én aan het Scania voertuig zelf zijn hierin opgenomen. Daarnaast voorziet het contract in maximale voertuigkennis en de garantie dat er enkel met originele en kwalitatieve onderdelen wordt gewerkt.  Alle werkzaamheden aan de voertuigen worden in de Kenbri werkplaats in Numansdorp uitgevoerd. 


“We zijn enorm trots op deze ogenschijnlijk vanzelfsprekende maar complexe en uitdagende afspraak. Een eerste in zijn soort die we hopelijk als basis voor vele kunnen gebruiken om zo de verschillende voertuigen voor onze brandweermannen en -vrouwen in de allerbeste staat te kunnen behouden.”, aldus Lenny van Klinken.


GA TERUG