08/01/2018

Firemen Dakar Team

Kenbri is samen met Oshkosh Airport Products trotse sponsor van het Firemen Dakarteam. In het kader van het goede doel, Brandweer zonder grenzen, is dit team van brandweerlieden in Zuid-Amerika voor de zware Dakar Rally. Zaterdag 6 januari 2018 gaat de Dakar van start.

LEES MEER
02/02/2017

Oshkosh Airport Products

Oshkosh Airport Products is een toonaangevend merk op het gebied van voertuigen voor incidentbestrijding op vliegvelden. In 2016 heeft Oshkosh Kenbri Fire Fighting aangesteld als leverancier en servicepartner.

LEES MEER
12/12/2016

Schuimblusvoertuigen voor Sitech Site Services

Sitech Site Services, facilitair dienstverlener voor het industriepark Chemelot, heeft recent KENBRI schuimblusvoertuigen in gebruik genomen. De voertuigen zijn inmiddels operationeel op het terrein van Chemelot.

LEES MEER
11/10/2016

Conquest monitoren ATPC

Kenbri levert en installeert verschillende monitor systemen voor de beveiliging van industriële installaties. Eind september hebben wij wederom twee Conquest monitor systemen mogen installeren.

LEES MEER
11/10/2016

Arbeidshygiëne: Van inzet tot werkplaats

De discussie arbeidshygiëne heeft inmiddels al veel stof doen opwaaien. Wij signaleren een hernieuwde interesse is in een specifiek product: De Hafenrichter slangenwasinstallatie.

LEES MEER
11/10/2016

Scheveningen Pier

In augustus is een gedeelte van de pier van Scheveningen gesloopt. Dit deel van de pier was ernstig in verval geraakt. Door asbest en slecht onderhoud was sloop noodzakelijk geworden.

LEES MEER
11/10/2016

Aanvulling op ons aanbod PBM's

Met de introductie van de nieuwe lijn blushandschoenen van Granqvists en de bluslaarzen van Jolly breidt Kenbri haar aanbod persoonlijke beschermingsmiddelen uit.

LEES MEER
02/05/2016

Afnametest Big Flow systeem

Kenbri heeft in januari samen met haar lokale partner Consillium, twee Big Flow systemen succesvol opgeleverd bij Takreer. Takreer is een onderdeel van Abu Dhabi National Oil Company (ADNOC).

LEES MEER
01/05/2016

Holland Safety Den Helder

Per 1 mei 2016 gaat Holland Safety BV onder de vlag van Kenbri verder. Henk van Arem en alle medewerkers zullen de activiteiten van Holland Safety samen met de vestiging Kenbri Den Helder voortzetten.

LEES MEER
26/04/2016

WO-voertuigen Flevoland

Begin maart leverde Kenbri aan de Veiligheidsregio Flevoland drie Waterongevallenvoertuigen op basis van een Mercedes-Benz Sprinter 519CDI. De voertuigen zijn gestationeerd in Lelystad, Almere en Urk.

LEES MEER