30/09/2019

Unicum voor Kenbri bij TRA

Een bijzondere opdracht begin dit jaar voor Kenbri. Voor Total Refinery Antwerp (TRA) moesten er drie grote afsluitkranen worden ingebouwd. Dit ten behoeve van de renovatie van het koelwaternet van deze grootste Belgische raffinaderij. Door de unieke maten en het gewicht van deze afsluiters besloot Kenbri om klanten en andere geïnteresseerden uit de branche uit te nodigen voor een bijzonder evenement op 11 september.

LEES MEER
21/05/2019

Hoogwerkers Veiligheidsregio Kennemerland

Kenbri Fire Fighting heeft als hoofdaannemer samen met Scania de aanbesteding voor twee nieuwe hoogwerkers in de Veiligheidsregio Kennemerland (VRK) naar zich toegetrokken. Kenbri Fire Fighting ontwikkelde in samenwerking met Scania het concept dat door VRK tijdens de aanbestedingsprocedure als beste werd beoordeeld.

LEES MEER
10/05/2019

Kenbri ondersteunt bij broeibrand HVC Dordrecht

De verhuurafdeling van Kenbri Fire Fighting biedt naast reguliere verhuur van materialen ook een speciale 24-uursservice. In het geval van calamiteiten biedt dit klanten (en niet-klanten) de mogelijkheid om binnen-no time het juiste materiaal op locatie te krijgen.

LEES MEER
17/01/2019

Dakar 2019

Van 6 t/m 17 januari 2019 vindt de 41ste editie van de Dakar Rally plaats. De deelnemers leggen in 10 etappes meer dan 5.000 kilometer af door onherbergzaam gebied. Deze editie wordt de rally voor 100% in Peru gereden. Net als voorgaande jaren wordt het deelnemersveld in deze editie wederom aangevuld door het ‘Firemen Dakar Team’.

LEES MEER
14/01/2019

Complete revisie van een schuimblusvoertuig

Presteert uw schuimblusvoertuig niet meer naar behoren? Los van de oorzaak, bent u dan vooral benieuwd naar een zo efficiënt mogelijke en kostenbesparende oplossing.

LEES MEER
02/02/2017

Oshkosh Airport Products

Oshkosh Airport Products is een toonaangevend merk op het gebied van voertuigen voor incidentbestrijding op vliegvelden. In 2016 heeft Oshkosh Kenbri Fire Fighting aangesteld als leverancier en servicepartner.

LEES MEER
12/12/2016

Schuimblusvoertuigen voor Sitech Site Services

Sitech Site Services, facilitair dienstverlener voor het industriepark Chemelot, heeft recent KENBRI schuimblusvoertuigen in gebruik genomen. De voertuigen zijn inmiddels operationeel op het terrein van Chemelot.

LEES MEER
11/10/2016

Scheveningen Pier

In augustus is een gedeelte van de pier van Scheveningen gesloopt. Dit deel van de pier was ernstig in verval geraakt. Door asbest en slecht onderhoud was sloop noodzakelijk geworden.

LEES MEER
11/10/2016

Aanvulling op ons aanbod PBM's

Met de introductie van de nieuwe lijn blushandschoenen van Granqvists en de bluslaarzen van Jolly breidt Kenbri haar aanbod persoonlijke beschermingsmiddelen uit.

LEES MEER
11/10/2016

Conquest monitoren ATPC

Kenbri levert en installeert verschillende monitor systemen voor de beveiliging van industriële installaties. Eind september hebben wij wederom twee Conquest monitor systemen mogen installeren.

LEES MEER
11/10/2016

Arbeidshygiëne: Van inzet tot werkplaats

De discussie arbeidshygiëne heeft inmiddels al veel stof doen opwaaien. Wij signaleren een hernieuwde interesse is in een specifiek product: De Hafenrichter slangenwasinstallatie.

LEES MEER
02/05/2016

Afnametest Big Flow systeem

Kenbri heeft in januari samen met haar lokale partner Consillium, twee Big Flow systemen succesvol opgeleverd bij Takreer. Takreer is een onderdeel van Abu Dhabi National Oil Company (ADNOC).

LEES MEER
01/05/2016

Holland Safety Den Helder

Per 1 mei 2016 gaat Holland Safety BV onder de vlag van Kenbri verder. Henk van Arem en alle medewerkers zullen de activiteiten van Holland Safety samen met de vestiging Kenbri Den Helder voortzetten.

LEES MEER
26/04/2016

WO-voertuigen Flevoland

Begin maart leverde Kenbri aan de Veiligheidsregio Flevoland drie Waterongevallenvoertuigen op basis van een Mercedes-Benz Sprinter 519CDI. De voertuigen zijn gestationeerd in Lelystad, Almere en Urk.

LEES MEER